FAQ, Reviews & Ervaringen

In het Nederlands

Whatsup het is Charles, a.k.a. Luuk Zwart hier. Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over Bedroom Boredom Breakthroughs. Geen onzin vragen, maar echte, genuanceerde vragen over of BBB de juiste keuze is voor jou. Ik beloof altijd eerlijk met je te zijn, en zal je eerlijk vertellen of deze cursus geschikt voor jou is of niet.


Klik hier om direct naar de reviews te gaan.

Hoe Bedroom Boredom Breakthroughs Werkt

Hoe werkt de cursus precies?

Bedroom Boredom Breakthroughs is een online video cursus. Je krijgt 7 videomodules waarin je leert hoe je een veelzijdig seksleven krijgt én onderhoudt op de lange termijn. Je krijgt ook wat bonussen her en der, en nog belangrijker; je krijgt toegang tot 7 progressies waarin je leert hoe je jouw vrouw/vriendin into dingen krijgt als orale seks, anale seks, rollenspellen, trio’s, BDSM etc. Met scripts en voorbeelden voor elk niveau. 


Je hoeft daarnaast niet bang te zijn dat je achterloopt met de cursus omdat je het nu druk hebt. Je hebt namelijk voor de rest van je leven toegang tot het programma. Dus als je een pauze wil nemen of druk bent met iets anders is dat geen probleem. Je kan verder gaan waar je bent gebleven zodra je weer aan de slag wil.

Is dit een live cursus? Wat als ik niet kan komen?

Voor de duidelijkheid: dit is GEEN live cursus. Het is een online cursus wat betekent dat je meteen kan beginnen. Je hoeft dus geen treinkaartjes te kopen en een dure hotelovernachting om terug naar huis te gaan met een aantekeningen boekje vol informatie waar je nooit meer naar zult kijken. Je kan BBB dus gewoon thuis doornemen. In alle comfort en rust. Wanneer jij maar wil. Bovendien heb jij je hele leven lang toegang tot de cursus. Dus je kan de technieken en methodes uit de cursus toepassen wanneer JIJ er zin en tijd voor hebt.

Krijg ik in één keer toegang tot alle content?

Ja, je krijgt in 1x toegang tot de hele cursus. Dat is omdat iedere man op een bepaald niveau begint en het dus niet logisch is om de mannen die al wat verder zijn te laten wachten op mannen die vanaf het begin moeten beginnen. Zo kan je dus meteen beginnen met de informatie die nu, vandaag op jouw seksleven van toepassing is.

Hoeveel tijd zal het me kosten om de cursus te kunnen volgen?

De cursus zelf kan je helemaal volgen in een uur of 8. Natuurlijk is het ook zo: hoe meer tijd je besteed, hoe sneller je beter wordt. Naar de video’s bekijken raad ik je zeker aan om de progressies wekelijks te volgen en toe te passen. Maar je mag natuurlijk zelf beslissen hoe langzaam of snel je de cursus wil doen. Je hebt namelijk levenslang toegang.

Zijn de modules het enige wat ik krijg? En wat zijn de 'progressies'?

De modules zijn niet het enige wat je krijgt.


Bedroom Boredom Breakthroughs heeft grofweg twee delen. 


Het eerste deel zijn de videomodules. Daarin gaat het voornamelijk over wat je wanneer/hoeveel qua seks & voorbereiding wil doen om A) de spanning in de relatie te houden en B) haar open te hebben staan voor nieuwe dingen.


Het tweede deel zijn de zogenaamde ‘progressies’. Dat is een heel praktische (denk de 6 niveau’s van van Dirty Talk Geheimen of het stappenplan van de Meesterminnaar Methode) uitleg over hoe je haar into iets krijgt met kleine stapjes. Het is een soort Meesterminnaar Methode voor de volgende onderwerpen:

– Anale seks
– Orale seks
– BDSM
– Rollenspellen
– Consentual Non-Consent (verkrachtingsfantasieën)
– Openbare seks
– Trio’s

Is de cursus in het Nederlands?

Nee, de cursus is helemaal in het Engels. Ik spreek langzaam en duidelijk in de video’s, dus het is goed te volgen, zelfs als je niet heel goed Engels spreekt. Als je een vraag hebt over iets kan je me ook altijd een mail sturen, dan leg ik het je – in het Nederlands – graag uit.

Is BBB Geschikt Voor Mij?

Hoe verschilt BBB van de Meesterminnaar Methode/Dirty Talk Geheimen & de Dreamgirl Formula?

Het verschilt een hoop. De Dreamgirl Formula gaat meer over het relatie en communicatie aspect. 

Dirty Talk Geheimen gaat natuurlijk over Dirty Talk en geestelijke stimulatie tijdens seks. De Meesterminnaar Methode gaat over de fysieke stimulatie en leert je hoe je een vrouw een (of meerdere) geweldige krachtig orgasme geeft. Met een vrij lange methode.
BBB leert je wat anders. Je leert exact wat, hoe en wanneer je seks wilt hebben in een relatie zodat ze nooit verveeld raakt. Dus niet één nacht, maar wat te doen gedurende de week en gedurende jullie relatie. Je leert hoe je dingen avontuurlijk en nieuw houdt. Je leert hoe je haar constant in spanning houdt voor wat jij vanavond weer met haar gaat doen.
Zo hebben jullie meer seks en hou je de spanning in de relatie. Op de lange termijn. Het zorgt ervoor dat ze ook open staat om nieuwe dingen met je te doen.
Die structuur is het eerste deel van BBB.
Het tweede deel zijn de progressies.
Dat zijn erg praktische (denk aan de 6 niveau’s van DTG) stappenplannen om haar te introduceren aan bepaalde handelingen. Net zoals de 6 niveau’s van DTG, doe je dit niet in één nacht, maar over de loop van weken en maanden. 

De onderwerpen die je leert zijn orale seks, anale seks, seks in het openbaar, rollenspellen, BDSM, consensual non-consent (verkrachtingsfantasiën) en trio’s.

Kan ik meteen beginnen met Bedroom Boredom Breakthroughs of moet ik hiervoor eerst een andere cursus hebben?

Ik raad je aan om de Meesterminnaar Methode al te hebben gelezen.

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

De vraag is niet of dit iets voor jou is, maar of JIJ een geweldig seksleven met je vriendin of vrouw wilt. 

Als je tevreden bent met een middelmatige relatie, een potentiële breakup of een dood seksleven, dan is dit niet voor jou. Alleen als je echt die geweldige avontuurlijke seksuele relatie wil, dan is dit iets voor jou. Wil je dat?

Is dit ook voor single mannen die zeker willen weten dat hun relatie in de toekomst goed gaat?

Ja zeker, het helpt enorm. Wat er gebeurt in nieuwe relaties is het volgende:


De eerste 6 maanden zitten jullie lichamen VOL met verliefdheidshormonen. Je zal letterlijk niet van elkaar af kunnen blijven. Het is een geweldig gevoel.


Na die 6 maanden gaat het langzamer weg, en zal je zien dat de frequentie waarmee jullie seks hebben naar beneden gaat.


Op dat moment wil je idealiter al een goede basis hebben gebouwd waarbij jullie veel experimenteren en ze open staat voor nieuwe dingen. Als dat niet zo is en je niet ingrijpt, dan wordt het langzaamaan steeds minder en saaier.


Dus wat je kan doen met deze cursus als je single bent, is het het eerste moment al avontuurlijk te houden. Je kan je toekomstige vriendin(nen) net zo avontuurlijk maken als dat jij wil en je kan haar seksdrive hoger houden. 

Je voorkomt zo de fouten die de meeste mannen maken.
Een ander leuke bijwerking, is dat je wat trucjes leert om spannende kinky seks te hebben met de vrouwen die je ‘gewoon’ datet in de toekomst.

Wat als ik al GEWELDIG in bed ben? Hoe gaat BBB me verder helpen?

Als je al zoveel seks hebt als dat je zou willen en jullie frequent anale seks, trio’s, rollenspellen, CNC, openbare seks en BDSM doen… dan kan ik je inderdaad niet verder helpen met deze cursus.

Hoeveel support krijg ik?

NTijdens de cursus krijg je 24/7 support van mij en het team in het Engels of Nederlands, wat je wilt. Je kan reacties achterlaten (Engels) maar als je kan ook antwoord krijgen in het NL van mij als je me mailt.

Hoe gaat mijn vrouw/vriendin reageren op deze technieken?

Ik zal een quote delen van een van mijn klanten die de cursus al eerder volgde:


“Ze is op zoek naar meer seks… ze zoekt alle mogelijkheden op. De vorige keer dat dit gebeurde was 10 jaar geleden toen we net begonnen met daten. […] Ze geeft me af en toe een klap op mijn billen en knuffelt me – iets wat ze hiervoor bijna nooit deed. Ze wil in het openbaar hand in hand lopen. Het zijn allemaal dingen die ik allang vergeten was.”


En dit is helemaal niet zeldzaam. Ze zal denken dat er opeens verbetering zit in jullie relatie en seksleven. Ze is gelukkiger, en je zal het aan haar zien.

Mentale Obstakels & Twijfels

Ik weet niet echt zeker of ik al deze moeite wel wil doen…

Zoals ik zei. Ik wil alleen gemotiveerde mannen in deze cursus. Als je liever je favoriete pornofantasieën online kijkt dan dat je ze in je slaapkamer werkelijkheid maakt… dan is dat goed. Jouw keuze. 

Je hebt overigens wel levenslang toegang. Dus je kan de cursus ook later volgen wanneer je meer tijd hebt.

Ik heb een speciale situatie want… ?

Ik heb een hoop mannen gecoacht de afgelopen jaren. Sommige met korte relaties, andere waren al 45 jaar bij elkaar. Sommige hadden een vriendin, andere meerdere vrouwen (ja echt). Het maakt echt niet uit. Dit werkt in elke relatie. Op elke vrouw.

Wat als ik lui ben en niet echt gemotiveerd?

Dan kan je je geld waarschijnlijk beter besteden aan wat adult memberships… en misschien wat lotion en tissues. Maar als je lui bent en een beetje slim, dan volg je deze cursus omdat het je helpt om later met veel minder moeite een goed seksleven te hebben.

Mijn vriendin/vrouw heeft niet zoveel interesse in seks, ik denk niet dat dit op haar werkt..?

Met alle respect.

Het werkt.


Dit is allemaal nieuwe content die ik nog nooit eerder heb gedeeld, maar wél eerder heb getest met mijn coachingscliënten. En er is nog geen enkele die zijn seksleven nog niet verbeterd heeft.


Je seksleven wordt beter, of je krijgt je geld terug. Zo simpel is het. 

Ik heb al een keer geprobeerd om anaal/BDSM/rollenspellen etc. met mijn partner te hebben maar het is gewoon niet echt haar ding...?

Je hebt het niet op déze manier geprobeerd. 


In deze cursus leer ik je een proces dat je stap-voor-stap kan volgen om élke fantasie die je hebt te introduceren in jouw slaapkamer.


Ik deel het op in kleine stappen die iedereen kan volgen. Als je capabel genoeg bent om een kookrecept te volgen, dan kan je dit volgen en succes hebben.

Heb je reviews van mannen die de cursus al hebben gevolgd?

Ja, scroll naar beneden. Omdat de cursus in het Engels is, zijn de reviews ook in het Engels (ook van Nederlandse & Belgische klanten die me hebben gemaild).

Wat als...?

Wat als ik BBB uitprobeer en het niet bij me past?

Je hebt een 60 dagen 100% niet-goed-geld-terug garantie. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met de cursus, stuur me dan een email en je krijgt al je geld terug.

Belangrijk: Investeer alleen als je daadwerkelijk actie onderneemt en mijn methodes gebruikt.

Kan ik korting krijgt want...?

Nee, ik doe niet aan speciale kortingen. Je hebt nu al €140 korting en ik geef al 95% van mijn materiaal gratis weg op de website, in emails en op YouTube. Als je de cursus niet kan betalen, kan je misschien een goedkopere volgen zoals de Meesterminnaar Methode of Dirty Talk Geheimen.

Kan ik een deel van de cursus kopen?

Nee. Dit is een systeem. Geen losse technieken.

Wat als ik een andere vraag heb?

Stuur een email naar luuk@meesterminnaar.nl en ik geef je direct antwoord. Je kan ook mailen naar charles@donofdesire.com, dan beantwoord ik je mail in het Engels.

Over bestellen

Hoe kan ik betalen?

Je kan betalen met iDeal, Bancontact, PayPal of creditcard (via PayPal). Als je op een andere manier wil betalen (bijvoorbeeld crypto), stuur dan een email naar luuk@meesterminnaar.nl.

Heb ik levenslang toegang?

Ja, je hebt levenslang toegang tot de cursus.

Heb je een garantie?

Je hebt een 60 dagen 100% niet-goed-geld-terug garantie. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met de cursus, stuur me dan een email en je krijgt al je geld terug.

Dit zijn de ervaringen en resultaten van mannen die Bedroom Boredom Breakthroughs al hebben toegepast:

© Copyright 2022 Luuk Zwart | Meesterminnaar B.V. | luuk@meesterminnaar.nl